Har du lavet vores lækre durumbrød og har en smule i overskud, så brug det til vores skønne bruchettaer med tomat:
Det er super simpelt, men hold nu fast hvor smager det himmelsk altså!
Tidsforbrug: 10 minutter
Arbejdstid: 8 minutter
Det skal du bruge:
8 skiver lyst brød
4 fed hvidløg (pillet)
6-8 modne tomater (skåret i mindre tern)
Ekstra-jomfruolivenolie
Salt (gerne flage) og peber
Sådan gør du:
Rist brødskiverne på begge sider i din pizzaovn. Det tager ikke mange sekunder før de er ristet når temperaturen er så høj - gør du det på eftervarmen, så mærk dig frem. Har du ikke en pizzastenovn, så brug evt en pande, grill eller en brødrister.
Gnid dine brødstykker med hvidløget imens de er varme og læg dem tilbage i varmen et kort øjeblik.
Arranger tomaterne på brødet - husk det skal være rustikt og autentisk og der skal være godt med tomat på brødet.
Kryder med salt (gerne flagesalt) og peber samt dryp af olivenolien.
TIP: Hvis du synes det smager af for lidt, så tage eventuelt friske basilikumblade og hak det groft og top stykkerne af med dette.
Opskriften er beregnet til 4 personer og gør sig fremragende some n lille forret eller velkomsthapser :)
Vil du have inspiration til andre lækre antipasti med fx. frugt, så se her >>>
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.