Bruschetta med tomat

oprettet d.

Bruschetta med tomat
Bruschetta med tomat

 


Har du lavet vores lækre durumbrød og har en smule i overskud, så brug det til vores skønne bruchettaer med tomat: 

 

Det er super simpelt, men hold nu fast hvor smager det himmelsk altså!

Tidsforbrug: 10 minutter  

Arbejdstid:  8 minutter

 

Det skal du bruge: 

8 skiver lyst brød

4 fed  hvidløg (pillet)

6-8 modne tomater (skåret i mindre tern)

Ekstra-jomfruolivenolie 

Salt (gerne flage) og peber

 

Sådan gør du: 

Rist brødskiverne på begge sider i din pizzaovn. Det tager ikke mange sekunder før de er ristet når temperaturen er så høj - gør du det på eftervarmen, så mærk dig frem. Har du ikke en pizzastenovn, så brug evt en pande, grill eller en brødrister. 

Gnid dine brødstykker med hvidløget imens de er varme og læg dem tilbage i varmen et kort øjeblik. 

Arranger tomaterne på brødet - husk det skal være rustikt og autentisk og der skal være godt med tomat på brødet.

Kryder med salt (gerne flagesalt) og peber samt dryp af olivenolien. 

TIP: Hvis du synes det smager af for lidt, så tage eventuelt friske basilikumblade og hak det groft og top stykkerne af med dette. 

 

Opskriften er beregnet til 4 personer og gør sig fremragende some n lille forret eller velkomsthapser :) 

 

Vil du have inspiration til andre lækre antipasti med fx. frugt, så se her >>>


 

Mangler du inspiration til de nye lækre pizzaovne i vores sortiment,
så klik her og følg det autentiske univers indenfor pizzastenovne >>

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar